HomeTaxatieNWWIOpdrachtformulier downloadenContact
TaxatieBij Taxatiebureau Zwolle wordt uw taxatierapport opgemaakt door professionele en erkende taxateurs. Onze taxatie rapporten voldoen aan de gestelde criteria van de hypotheek verstrekkers.

  
Er zijn verschillende redenen waarom u, als particulier een taxatie nodig kan hebben. De meest bekende reden is een taxatie om een hypotheek te krijgen. De geldverstrekker vraagt u om een taxatierapport als u een woning koopt en deze gaat financieren met een hypotheek. Maar ook als u een tweede hypotheek neemt of uw bestaande hypotheek oversluit om bijvoorbeeld een verbouwing te financieren heeft u een taxatierapport nodig. Taxgoed heeft veel ervaring met het opstellen van deze taxatierapporten en kan u altijd snel van dienst zijn. Ook als uw geldverstrekker wil dat het taxatierapport gevalideerd wordt bent u bij Taxatiebureau Zwole aan het juiste adres. Wij werken onder andere samen met de NWWI en de Taxateursunie.

Andere redenen waarom u een taxatierapport nodig kan hebben zijn bijvoorbeeld, boedelscheiding na echtscheiding, het verkrijgen van NHG (nationale hypotheekgarantie), waardebepaling voor de (voorgenomen) verkoop van uw woning, overdracht van uw woning aan een familielid, bezwaar tegen de WOZ-waarde enzovoort. Taxatiebureau Zwolle kan al deze taxaties voor u verzorgen. Neemt u gerust contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvende informatie.

HomeTaxatieNWWIOpdrachtformulier downloadenContact